El dia 16 de juliol a les sis de la tarda al pati del Centre Cívic Sant Joan de Vilanova i la Geltrú el nucli Penedès d’Ocell de Foc, en col·laboració amb El Tingladu, organitza un Taller professionalitzador sobre iniciatives musicals adreçat a joves d’entre 16 i 30 anys amb inquietuds relacionades amb el món musical. El taller tindrà format de taula rodona-col·loqui i servirà perquè les joves puguin escoltar el testimoni de persones que van fer de la seva afició musical la seva professió.

Aquestes experiències emprenedores arribaran de la mà d’artistes i tècniques amigues d’El Tingladu, un dels festivals musicals més importants del país i que s’organitza, a Vilanova i la Geltrú, de manera autogestionada. En el taller hi participaran Carles Renyer, d’El Tingladu; Souleyman Bah, road manager d’Stay Homas; Clara Cabutí, tècnica d’el Mago Pop i Laura Tejo, de la txaranga This-Tracció. L’activitat clourà amb una actuació de la mateixa txaranga This-Tracció.

L’activitat és gratuïta i per assistir-hi és imprescindible inscriure’s a través d’aquest enllaç. A més, el dia del taller serà imprescindible presentar el DNI, passaport o NIE per acreditar-se. Les participants rebran algun obsequi.

Amb aquest taller professionalitzador Ocell de Foc Penedès dona a conèixer també el cicle XS. Idees per volar, el qual s’ha concebut per acollir diferents iniciatives organitzades pel nucli i especialment adreçades a promoure l’emprenedoria juvenil. XS és l’acrònim de xoriguers, els únics ocells que no es construeixen un niu propi, sinó que s’aturen als d’altres per descansar i reprendre el vol.

📆 Dimarts 16 de juliol
🕠 18 h
📌 Centre Cívic Sant Joan. Vilanova i la Geltrú (Jardins de l’avinguda Francesc Macià, s/n)
➡️ Imprescindible inscripció gratuïta: https://forms.gle/MWy4nbwRfZs68biW7