El pròxim divendres, 12 de juliol, al matí, Ocell de Foc Penedès organitzat pel nucli Penedès d’Ocell de Foc amb la col·laboració de Padel Penedès. La matinal té per objectiu fomentar la pràctica esportiva entre els i les joves com a eina per promoure el seu benestar emocional.

Entre 10 i 13 h totes les persones entre 16 i 30 anys que s’hagin inscrit prèviament a través d’aquest enllaç podran jugar a partits de format americana. La jornada tindrà lloc a les instal·lacions de Padel Penedès a Vilafranca, al carrer Sumoi, 16.

No cal tenir coneixements previs de pàdel, ni tampoc tenir pala per jugar. Ocell de Foc facilitarà el material i l’organització dels partits, així com un pica-pica de comiat. A més, tots els participants rebran una samarreta commemorativa.

La jornada comptarà també amb la participació d’un psicòleg esportiu que oferirà una xerrada sobre la importància de l’esport per la salut emocional.

La inscripció a les jornades és gratuïta i cal fer-la a través d’aquest enllaç:

Jornades padel ODF